E-bikesMet een elektrische fiets of e-bike krijgt u extra ondersteuning tijdens het fietsen. Zodat u ontspannen fietst naar uw werk, school, vrienden, overal waar u heen wilt.

Elektrische fietsen en e-bikes
De keuze in elektrische fietsen is enorm. Zo kunt u kunt kiezen uit een e-bike met middenmotor, voorwielmotor of achterwielmotor, een elektrische damesfiets, elektrische herenfiets of elektrische fiets met lage instap. Of u een e-bike wilt kopen of een e-bike wilt leasen. De beste elektrische fiets voor u is uiteraard afhankelijk van uw wensen.

Er zijn drie e-bike motoren: voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor. Elk type motor verschilt in techniek en heeft invloed op het rijgedrag en comfort van de fietser. Van alle verkochte e-bikes heeft het merendeel een middenmotor tegenwoordig. De e-bike fiets met middenmotor zorgt voor een optimale wegligging en krachtige ondersteuning voor de lange afstanden en heuvelop.

Welke elektrische fiets kopen
Uw ideale e-bike vinden? Dan is het fijn om een goed overzicht te hebben van de mogelijkheden die u heeft bij de aanschaf van een elektrische fiets. Want afhankelijk van de manier waarop u deze gaat gebruiken, en wat u prettig vindt fietsen, maakt u uiteindelijk een keuze.

Vragen over e-bikes? 
Neem dan contact met ons op of kom langs voor een proefrit.