Nieuws

BELANGRIJK! CORONA-VIRUS

17-03-2020

Ook wij van Brethouwer tweewielers zijn ons erg bewust van de maatregelen rondom het coronavirus. Omdat wij de gezondheid van onze klanten en werknemers voorop stellen nemen wij extra maatregelen.    We schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.  Wij wassen regelmatig onze handen, u ook?  We houden de winkel, zoals pinapparaat en de..

Met Gazelle naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix!

07-03-2020

Het zal je niet ontgaan zijn, de Formule 1 komt eindelijk weer naar Nederland. Ronkende motoren, gierende banden, en duizenden racefans op de tribune; voor de Nederlandse racefans een droom die uitkomt. En jij kunt er zondag 3 mei bij zijn?! Lees snel verder hoe je kans maakt op 2 VIP tickets.   Hoe maak je kans op 2 VIP tickets voor zondag 3 mei? Je kunt meedoen met deze actie wa..

Welke gazelle e-bike past bij jou?

31-01-2020

Test en vergelijk Gazelle e-bikes met verschillende zithoudingen en motoren Bij ons is het nu mogelijk om de verschillende e-bikes van Gazelle te testen De test e-bikes zijn speciaal ontworpen om proefritten op te maken Overweeg je de aanschaf van een e-bike en twijfel je over de zithouding en de soort en plaats van de motor? Bij ons is het nu mogelijk om de verschillende modellen ..

LEASE A BIKE

17-12-2019

  E-BIKE OF FIETS VAN DE ZAAK Vanaf 1 januari 2020 komt er een nieuwe en eenvoudige fietsregeling om via uw werkgever een fiets aan te schaffen: Fiets van de zaak met een vaste bijtelling van 7%.    MEER INFO:  ..

Wij recyclen oude binnenband!

12-12-2019

ONZE BINNENBAND: 100 % RECYCLEBAAR   Wij kunnen gerecycled butylrubber gebruiken bij de productie van nieuwe binnenbanden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Daarom hebben wij in onze fabriek een devulkaniseer-methode ontwikkeld. Deze methode gebruiken wij al enkele jaren zeer succesvol. Elke nieuwe standaard binnenband van Schwalbe bestaat vandaag de dag reeds vo..