Nieuws

Sparta F8e en R5e LTD nú met gratis 5 jaar garantie op=op

29-10-2019

Profiteer nu van 5 jaar fabrieksgarantieb bij aanschaf van een Sparta F8e of R5e. Dat is maar liefst 3 jaar extra fabrieksgarantie! Op de hele fiets, dus inclusief motor en accu. Hierdoor fiets je 5 jaar zonder zorgen. Actieperiode: dinsdag 8 oktober t/m dinsdag 31 december 2019!  ..

Nieuwste collectie Multicycle!

14-03-2019

Nieuwe collectie Multicycle nu bij ons in de winkel! Nieuw in de collectie de nieuwste modellen van Multicycle met de Brose middenmotor!  Bekijk hier de volledige collectie! ..

Actief op Marktplaats.nl

21-10-2017

Brethouwer tweewieler is sinds kort erg actief bezig met het plaatsen van advertentie's op Marktplaats.nl Wij proberen daarbij al onze tweedehands fietsen, elektrische fietsen, mountainbike en speciale fietsen zoals de Sitgo aan te bieden op Marktplaats.nl. Dat doen wij in een zo strak mogelijk herstelde staat van de tweewieler. Zodat u er van verzekekerd kunt zijn dat een een..

Actief op Instagram

21-10-2017

Brethouwer tweewielers is vanaf vandaag te volgen op Instagram.  Volg onze pagina en like de foto's.  En wie weet maakt u kans op één van de komende prijzen! KLIK HIER VOOR DE LINK ..