Nieuws

BELANGRIJK! CORONA-VIRUS [ COVID-19 ]

17-03-2020

Ook wij van Brethouwer tweewielers zijn ons erg bewust van de maatregelen rondom het coronavirus. Omdat wij de gezondheid van onze klanten en werknemers voorop stellen nemen wij extra maatregelen.   Maatregelen:  We schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.  Wij wassen regelmatig onze handen, u ook?  We houden de winkel, zoals pinap..

AANBIEDING!

29-06-2020

Aanbieding! Nieuw in de showroom; de Votani XM met Bafang Max Drive middenmotor die beschikt over wel 80nm en 7 versnellingen.  Zolang de voorraad strekt;  van € 1799,- voor € 1599,- en tijdelijk met GRATIS accu upgrade! Informatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail.  ( 0315 ) - 32 32 78 info@brethouwertweewielers.nl ..

WIJ ZIJN BRETHOUWER TWEEWIELERS!

25-05-2020

Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van stadsfietsen, kinderfietsen en e-bike's zowel nieuw als gebruikt. Ook voor aanschaf via zakelijke of privé leasen bent u bij ons op het juiste adres!   Ook staan wij klaar voor onderhoud en reparatie's aan uw huidige fiets! ..

5 JAAR GARANTIE OP UW MULTICYCLE ACCU!

18-05-2020

5 JAAR GARANTIE OP UW MULTICYCLE ACCU Met Multicycle zien we graag dat u mooie momenten op uw Multicycle maakt. Daarom zijn onze e-bikes uitvoerig getest en voorzien van de allerbeste accu’s. Multicycle staat voor kwalitatief hoogwaardig vakmanschap en dat merkt u. En om u nóg meer zekerheid te bieden, krijgt u nu maar liefst 5 jaar garantie op uw accu!   Garantie Multicycle a..