Nieuws

SCHAATSEN SLIJPEN

05-02-2021

Wees er op tijd bij! Bij ons kunt u terecht voor het laten slijpen van uw schaatsen. Wij slijpen op een vakkundige manier en op professionele apparatuur alle soorten schaatsen. Wij slijpen zowel vlak (noren en doorlopers) als hol (ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen).   Noren slijpen Noren hebben een smal ijzer en worden compleet vlak geslapen. Wel moet de radius in orde zijn. Om het..

BELANGRIJK! CORONA-VIRUS [ COVID-19 ]

17-03-2020

Ook wij van Brethouwer tweewielers zijn ons erg bewust van de maatregelen rondom het coronavirus. Omdat wij de gezondheid van onze klanten en werknemers voorop stellen nemen wij extra maatregelen.   Maatregelen:  We schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.  Wij wassen regelmatig onze handen, u ook?  We houden de winkel, zoals pinap..

AANBIEDING WINTERBEURT!

03-12-2020

Profiteer t/m 28 februari 2021 van korting op een onderhoudsbeurt voor zowel uw elektrische fiets als uw stadsfiets!

 

WIJ ZIJN BRETHOUWER TWEEWIELERS!

25-05-2020

Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van stadsfietsen, kinderfietsen en e-bike's zowel nieuw als gebruikt. Ook voor aanschaf via zakelijke of privé leasen bent u bij ons op het juiste adres!   Ook staan wij klaar voor onderhoud en reparatie's aan uw huidige fiets! ..