5 JAAR GARANTIE OP UW MULTICYCLE ACCU!

5 JAAR GARANTIE OP UW MULTICYCLE ACCU! 5 JAAR GARANTIE OP UW MULTICYCLE ACCU
Met Multicycle zien we graag dat u mooie momenten op uw Multicycle maakt. Daarom zijn onze e-bikes uitvoerig getest en voorzien van de allerbeste accu’s. Multicycle staat voor kwalitatief hoogwaardig vakmanschap en dat merkt u. En om u nóg meer zekerheid te bieden, krijgt u nu maar liefst 5 jaar garantie op uw accu!
 
Garantie Multicycle accu
Onze fietsen worden met zorg ontworpen, geproduceerd en getest. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Zo zijn al onze e-bikes voorzien van de allerbeste en krachtigste accu. Wij vinden het erg belangrijk dat u onbezorgd met uw e-bike op pad kunt. Ook wanneer er onverhoopt toch iets mis is met de accu. Daarom biedt Multicycle nu maar liefst 5 jaar garantie op uw accu!
 
Krachtige en betrouwbare accu
De e-bikes van Multicycle zijn voorzien van de betrouwbare Li-Ion 36V accu met een vermogen van maar liefst 518 wattuur. Dit is een bovengemiddeld vermogen, waardoor u een ontzettend groot bereik heeft. De accu is vergrendelbaar en kan in- en uit de drager geschoven worden. Hierdoor kunt u de accu gemakkelijk opladen! De accu wordt geleverd met een 4Ah snellader, waardoor de accu ook weer snel is opgeladen.
 
Let op: deze actie is alleen geldig voor modellen vanaf 2019 en geldt niet voor tandems!
 
U kunt zich registreren voor de 5 jaar garantie via onderstaand formulier.

KLIK HIER