Onze service

Gebruikte fietsen

Naast nieuwe fietsen hebben wij een een ruim aanbod gebruikte fietsen. Zowel stadsfietsen als e-bikes maar ook kinderfietsen vind je bij ons in het assortiment.

Wij zijn Brethouwer tweewielers, dé fietsenwinkel van Gaanderen! Het vertrouwde adres voor nieuwe en gebruikte fietsen.

Wij streven ernaar om u de beste service te bieden, wij zorgen voor uw fietsplezier!

Accurevisie ( ACCUZORG )

Revisie van uw fietsaccu is voordelig en milieuvriendelijk!

Accu’s voor e-bikes en e-scooters: zonder kom je niet ver. Als uw accu stuk gaat, bent u vaak veel geld kwijt aan een nieuwe accu. Maar AccuZorg voorheen ReproFietsaccu biedt u een duurzame en voordelige oplossing.

U bent als klant vaak verplicht om een nieuwe accu van de fabriek af te nemen. Maar er is een alternatief, want u kunt ook uw accu laten reviseren. U krijgt er dan de modernste batterijen in, zodat uw accu zelfs nog beter is na de reparatie. Inmiddels weten al veel fietsenzaken in De Liemers wat AccuZorg voorheen ReproFietsaccu voor hen kan betekenen. Ze laten bijvoorbeeld accu’s op maat maken. Bijvoorbeeld minder mobiele klanten die een Tante Paula step gebruiken. Een aangepaste accu heeft meer kracht zodat u langer door kunt rijden.

U krijgt altijd maatwerk, want we werken binnen de bestaande cassette. Het is voor AccuZorg ReproFietsaccu een uitdaging om u een betere accu tegen een veel lagere prijs te leveren.

Meer Informatie over de fietsaccu’s

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.