StadsfietsenEen gewone fiets is ideaal voor iedereen die nog niet op zoek is naar een e-bike. Van een hippe transportfiets tot een degelijke stadsfiets; alle soorten gewone fietsen vindt u bij Brethouwer tweewielers.

Wat voor een fiets u ook zoekt: stadsfiets, transportfiets, kinderfiets, mountainbike of racefiets. Of zoekt u een fiets om even te gaan shoppen, voor lange fietstochten op vakantie, voor dagjes uit in Nederland, voor elke dag naar school, voor samen met uw kind of om dagelijks mee naar uw werk te rijden. Wij hebben alle type fietsen voor u in onze winkel.

Stadsfietsen
Een stadsfiets is ideaal om soepel door het stadsverkeer te bewegen. Van basic tot sportief, van klassiek tot trendy, als damesfiets of herenfiets, voor iedereen is er een stadsfiets naar keuze.

Transportfietsen
Stoer, stijlvol en robuust. Deze veelzijdige transportfietsen zijn superhandig met verrassend veel bagageruimte aan de voor- en achterkant van de fiets. En met de kleurrijke opties hebben ze een eigentijdse hippe uitstraling.

Moederfietsen
Moederfietsen zijn uitgerust om eenvoudig een voorzitje en achterzitje te plaatsen. En om uw fiets veilig te parkeren. Daardoor fietst u makkelijk en veilig met uw kinderen overal naartoe. Ook komen er steeds meer elektrische moederfietsen op de markt zodat u nog makkelijker fietst.

Kinderfietsen
Voor elke leeftijd de juiste fiets. Van loopfietsen en fietsen met zijwieltjes om te leren fietsen. Zowel jongensfietsen als meisjesfietsen. Tot de eerste echte fiets waar ze zelf veilig mee naar school fietsen. En daarna een betrouwbare middelbare schoolfiets. Bij Fietsvoordeelshop.nl vindt u ze allemaal.

Hybride fietsen
Een hybride fiets is een sportieve en comfortabele fiets met de kenmerkende derailleurversnelling. Met meer versnellingen trapt u extra licht en legt u makkelijker lange afstanden af. Verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en ook nog als elektrische hybride fiets.

Vragen over stadsfietsen?
Neem dan contact met ons op of kom langs voor een proefrit.